Webshop » Motor » Eventuri

Eventuri

Eventuri is opgericht door een team van ingenieurs en enthousiastelingen met een achtergrond in luchtvaart en tuning, die allemaal een passie voor auto's en prestaties delen. Na jarenlang verschillende inlaten voor onze eigen auto's te hebben gehad en teleurgesteld te zijn over de winsten die zelden aan hun eisen voldeden, besloten we het heft in eigen handen te nemen en het boek te herschrijven. Om een ​​nieuwe maatstaf te zetten op het gebied van ontwerp en technologie van intakes, vooral - om systemen te ontwikkelen die echte winst opleveren en vervolgens om echte cijfers te publiceren.

Onze systemen zijn uitgebreid ontwikkeld met behulp van geavanceerde ontwerp-, test- en prototypingmethoden. Met een focus op prestaties ondergaat elk ontwerp CFD-analyse en wordt vervolgens gevalideerd in het prototypestadium door middel van volumetrische luchtstroom, inlaattemperatuur en uitgebreide dynamometertests. We streven ernaar om alle ontwikkelingsinformatie te publiceren om de diepte te illustreren die we gaan om een ​​intake van concept tot realiteit te brengen.

Alleen de beste materialen worden voor elk onderdeel geselecteerd – zelfs tot aan de keuze van bevestigingsmiddelen en bevestigingen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het eindproduct ongeëvenaard is.

Na vele jaren van teleurstelling over de gebruikelijke aftermarket-inlaten, zijn we er trots op de lat hoger te leggen en inlaatsystemen te creëren die een nieuwe standaard zetten en de prestaties van uw voertuig echt verbeteren.
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend
Webshop gemaakt met EasyWebshop