Webshop » Interieur » Veiligheid » Defa Disk-Lok Stuurslot 39-41.5cm SCM Keur

Defa Disk-Lok Stuurslot 39-41.5cm SCM Keur

Defa Disk-Lok Stuurslot 39-41.5cm SCM Keur Defa Disk-Lok Stuurslot 39-41.5cm SCM Keur
Defa Disk-Lok Stuurslot 39-41.5cm SCM Keur Defa Disk-Lok Stuurslot 39-41.5cm SCM KeurDefa Disk-Lok Stuurslot 39-41.5cm SCM Keur Defa Disk-Lok Stuurslot 39-41.5cm SCM Keur

€ 160,00

Beschikbaar

‘s Werelds beste stuurbeveiliging!

Disklok is de sterkste en meest effectieve manier om autodiefstal tegen te gaan. Al enige jaren komt de Disklok bij testen en evaluaties door verscheidene instanties en autobladen telkens als beste naar voren. Het is goed herkenbaar en opvallend, waardoor dieven zullen afschrikken en vaak doorlopen zonder de auto te beschadigen. De Disklok neemt de meeste tijd in beslag om open te breken in vergelijking met andere stuurwielsloten. Hierdoor is dit de beste investering om autodiefstal tegen te gaan.

De verbeterde stalen constructie zorgt ervoor dat de Disklok een extreem afschrikmiddel is. De Disklok is van uitermate goede kwaliteit, duurzaam en het bedekt het hele stuur waardoor dieven het maar zo niet kapot krijgen. De metalen delen zijn zorgvuldig afgerond zodat het stuur niet beschadigd wordt.

Bent u toch bang dat het stuur beschadigd? Dan kunt u de Disklok stuurbeschermhoes bestellen

Let op de diameter van de Disklok, ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Zorg ervoor dat de Disklok niet te strak om het stuur zit. Wanneer het los om het stuur zit, krijgt men namelijk geen grip op het stuur en is sturen onmogelijk.

Bestel nu ook de handige opbergtas om uw Disklok goed en veilig op te bergen
Webshop gemaakt met EasyWebshop