Webshop » Motor » ArmaSpeed

ArmaSpeed

Eerst en vooral is het vervangen van jouw intake door een carbon airbox of air intake, is een van de beste aanpassingen die je kunt doen. De perfecte plek om wat extra PK te verdienen en jouw wagen net wat lekkerder te laten klinken. Waarom? Nou, ze zijn een van de goedkoopste methoden om je pk's te verhogen, eenvoudig te monteren en ze zien er prachtig uit!
Hoe werkt een Carbon Cold Air Intake?

Een cold air intake met sportluchtfilter biedt het complete pakket van een sportluchtfilter, slangklemmen, bouten en schroeven en een airbox. De airbox zorgt ervoor dat de lucht direct in uw filter komt via een metalen inlaatpijp. De inlaatbuis zorgt voor een zo koud mogelijke toevoer naar de luchtfilter. De sleutel tot de hogere prestaties voor jouw wagen zit in de koele lucht: hoe meer zuurstof, hoe krachtiger de verbranding in de motor. Benieuwd waarom we een cold air intake verkiezen boven een openluchtfilter? Lees hier onze blog.

Een glimp van de ARMA Speed Carbon air intake kit :

Ervaar echte tuning met een ARMA Speed Cold Air Intake

Door het verwisselen van uw OEM intake met de ARMA Speed Carbon Cold Air Intake. Wanneer jouw wagen de fabriek verlaat, is deze enigszins ontworpen om soepel en stil te zijn. Het verwijderen van de restrictieve intake levert op zich al een paar pk op, maar versterkt ook de prestaties van jouw wagen. Omdat een cold air intake een snelle en eenvoudige aanpassing is, is deze zeer populair.

Het upgraden naar een ARMA Speed carbon cold air intake is een aanzienlijke upgrade ten opzichte van OEM tegenhanger. Niet alleen in uiterlijk, maar ook in prestaties!
ARMA Speed Vermogenswinst

Een ARMA Speed carbon cold air intake kan tot 5% prestatiewinst in zowel PK als koppel geven. Dit is te danken aan ons uitgebreide R&D-proces. De werkelijke hoeveelheid die je kunt winnen hangt af van de aaanpassingen die je aan jouw voertuig hebt gedaan, en natuurlijk van het merk en model.

Voor meer info, mail gerust naar qualityfitment@hotmail.comarma-upgrade-your-volkswagen-golf-7-gti-to-beast-m
Webshop gemaakt met EasyWebshop